Courgetti met Avocado Pesto en Gegrilde Kip

Geplaatst op

Ingrediënten

  • 2 courgettes, gespirald (courgetti)
  • 2 kipfilets
  • 1 rijpe avocado
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Sap van 1 citroen
  • 30 g verse basilicum
  • Zout en peper naar smaak
  • Cherry tomaten, gehalveerd (optioneel)

Bereiding

  1. Grill de kipfilets tot ze volledig gaar zijn, ongeveer 6-8 minuten per kant. Laat rusten en snijd in plakjes.
  2. Maak de avocado pesto door de avocado, knoflook, olijfolie, citroensap, basilicum, zout en peper te mengen in een blender tot een gladde saus.
  3. Meng de courgetti met de avocado pesto. Voeg de gegrilde kip en cherry tomaten toe voor serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *