Vis en groenten uit de WOK

Geplaatst op

Geweldig simpel maar heerlijk gerecht. Een niet te duur visje, tilapia of pangasius, groenten en wokken maar !

Ingrediënten

voor 4 personen:

  • 250 gram Chinese eiermie
  • 300 gram pangasius- of tilapiafilet
  • 6 eetlepels roerbakolie
  • 1 zak grofgesneden wokgroenten
  • 150 ml zoete chilisaus
  • 1 bakje taugé (175 g)
  • 75 g gezouten pinda’s
  • ½ pot atjar tjampoer (a ca. 350 g)

Bereiding

  1. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  2. Vis in blokjes snijden.
  3. In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken.
  4. Uit wok nemen en warmhouden.
  5. Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken.
  6. Chilisaus, taugé, vis en pinda’s toevoegen en door en door warm laten worden.
  7. Visschotel met zout en peper op smaak brengen.
  8. Met mie en atjar serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *