Geweldig simpel maar heerlijk gerecht. Een niet te duur visje, tilapia of pangasius, groenten en wokken maar !
Ingrediënten
voor 4 personen:
- 250 gram Chinese eiermie
- 300 gram pangasius- of tilapiafilet
- 6 eetlepels roerbakolie
- 1 zak grofgesneden wokgroenten
- 150 ml zoete chilisaus
- 1 bakje taugé (175 g)
- 75 g gezouten pinda’s
- ½ pot atjar tjampoer (a ca. 350 g)
Bereiding
- Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Vis in blokjes snijden.
- In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken.
- Uit wok nemen en warmhouden.
- Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken.
- Chilisaus, taugé, vis en pinda’s toevoegen en door en door warm laten worden.
- Visschotel met zout en peper op smaak brengen.
- Met mie en atjar serveren.